Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tervetuloa!

Mings on laajaan oritarjontaan painottava oriasema, josta löytyy oreja niin puskaratsuille kuin kiiltäväkarvaisille kisaajillekin. Kaikki orit kisaavat pääosin este- ja kouluratsastuksessa kunnes edes muutama sijoitus on saatu kasaan.

Mingsin perusti Tiikeri ensimmäisen kerran vuonna 2008 jolloin Mings oli tavallinen talli. Sittemmin Mings on toiminut niin ratsastuskouluna, siittolana kuin kennelinäkin useamman tauonkin värittämänä ennen kuin talli sai nykyisen tilansa oriasemana. Oriasema perustettiin vuonna 2011.

Mings sijaitsee virtuaali-Suomessa klassisen sekametsän, peltojen ja järven läheisyydessä. Orit oleilevat pääosin kukin omassa tarhassaan, josta pääsee tarvittaessa karsinaan säältä suojaan. Joskus, varsinkin kesäisin, orit pääsevät kuitenkin pienissä kaveriporukoissa laitumelle irrottelemaan ja viettämään kunnollista hevosen elämää. Mingsissä on myös valaistu kenttä ja lämmitetty maneesi hevosten treenaamiseen sekä kunnon maastoreitit leppoisempaankin menoon.

Orimme ottavat vastaan vain rekisteröityjä tammoja. Kaikki orimme tarjoavat asutuksia ympäri vuoden, lisää voit lukea Jalostusinfo kohdasta. Varaa jo tänään ori tammallesi!

Päivitykset:

5.12
Joulu lähestyy ja hiljaiselolla mennään edelleen eteenpäin. Vuonna 2013 olisi tarkoitus yrittää nostaa Mings taas maan pinnalle ja mukaan kuvioihin.

Yhteyden meihin saa parhaiten sähköpostilla lilli.collie@gmail.com tai varustepaja@gmail.com
Katin VRL-tunnus on VRL-10361 ja Tiikerin VRL.10741.


Ulkoasu © Tree layouts
Tekstit © Tiikeri


Virtuaalitalli!

©2020 Oriasema Mings - suntuubi.com